5 min x 2

Goooood morning ❤

Idag känner jag mig stolt över mig själv som drog mig upp ur sängen någon timme tidigare för att träna nu på morgonen! Har varit så lat de senaste 2 veckorna med just min morgonträning att jag idag kände att ”nä nu faan kör jag”, var ändå relativt pigg när Alex gick till jobbet så jag sov 30 min efter att han gick och sen tog jag mig upp – hejja mig haha ?

Gick en powerwalk i ett väldigt högt tempo och joggade faktiskt i 5 minuter gånger 2 med 5 minuters vila därimellan 😀 Hejja mig igen haha, men det kändes så bra, ett grymt träningspass som avrundades med squats och mage – grymt!

Men nu är det skola följt av ytterligare ett träningspass i eftermiddag, ska köra Build’n Burn igen som var så kul och så jobbigt, men otroligt skönt för kroppen 😀 Sen så kommer äntligen vår soffa levereras idag – F I N A L L Y!