Felberäkning med tiden

Pappa mår bra, han är hemma från akuten nu och verkar ha orken att ha ett litet firande ikväll ändå – vilken kämpe, både han och mamma som inte fått någon sömn inatt. All styrka och kärlek till dom ❤

Vi lyckades i alla fall få ihop en liten projektplan, eller ja ett utkast i alla fall som ger en tydlig bild över bland annat vad vårt syfte med arbetet är, vad vi vill uppnå och hjälpa Cross Sportswear med samt vilka eventuella risker som kan uppstå och hur vi förhåller oss till dom. Helt enkelt en tydlig struktur och plan över vad vi ska göra – så snart både Cross och vårt handledare godkänt planen så är vi ready to go!

Men jag gjorde en total felberäkning med tiden alltså, iom det som hände igår så ska jag och min bror Hjalmar hjälpa till med maten och köpa hem tårta till firandet och måste därför åka dit lite tidigare – så när jag står på gymmet och går min powerwalk så inser jag att ”shit, bussen går om 45 min, och jag har halva vägen att promenera kvar, samt att jag måste hem för att hämta pappas present och sen tillbaka”. Hur ska jag hinna det här? Men jag hann, med nöd och näppe, trots att jag bara powerwalkade i ett högt tempo i 30 min så fick jag definitivt ytterligare 20 minuters powerwalk när jag sprang hem och sen tillbaka till bussarna haha ? Herrejösses alltså, blev imponerad av mig själv!