Examensmöte

God morgon!

Idag känner jag mig väldigt låg, fick ett sms från mamma igårkväll om att pappa hade ramlat och slagit i hakan så illa att han har fått spendera hela natten på akuten med att sy och sedan röntga huvudet, och fortfrarande är på plats och väntar på besked – det har hållit mig vaken och orolig hela natten, är jättetrött idag, ögonen är så tunga och jag är fortfarande orolig men jag vet att det kommer gå bra ❤

Men nu sitter jag på Espresso House för att ha en litet kort möte med min grupp om vårt examensarbete, vi ska skriva ihop en projektplan vi ska lämna in till våra handledare så vi får godkänt att köra på med Cross Sportswear. Sen blir det ett träningspass och förhoppningsvis hem till mamma och pappa för att fira pappas födelsedag – så trist alltså att han får spendera början på sin födesledag på akuten men snart får du åka hem! Grattis på födelsedagen pappa, älskar dig ❤