Mondayready

Hej på er! Ny vecka, nya tag, nya möjligheter – nu kör vi väl? 🙂

Blev dock lite besviken på mig själv imorse, bestämde ju mig förra veckan för att nu skulle jag ta tag i träningen och få till morgonpass och en regelbundenhet med kanske 3-4 pass i veckan – så jag bokade upp mig på ett spinningpass vid Hötorget nu på morgonen, ställde larmet och allt, men vad tror ni jag gör? Jo jag stänger av larmet, tänker ”5 minuter till”, och vaknar sedan kl 8 så jag får stressa som bara den till skolan haha Jag lyckades ändå komma i tid till skolan, okej 10 minuter sent men att vakna kl 8 och hinna till kl 9:10 tycker jag är väldigt bra haha 😀

Aja, jag får ta nya tag med träningen imorgon för nu idag är det skola som gäller, ska möta upp min bror efteråt för att köpa en födelsedagspresent till pappa och sen storhandla lite mat – kylskåpet börjar eka lite tomt igen, så kan vi ju inte ha det 🙂