Dags att söka praktikplats

Hela den här dagen har varit som en enda stor snoozeknapp haha somnade nästan 2 gånger på lektionen idag, så pinsamt ju att känna hur man nickar till och hoppas att ingen såg hur man kämpar för att hålla ögonen öppna haha 😀 En klassisk måndag, men skolan gick bra – som vanligt är det mycket att ta in så jag kämpade med att hitta fokuset och koncentrationen haha förhoppningsvis så fastnade något i huvudet 🙂

Men nu är jag hemma, mötte upp min bror i stan tidigare för att köpa en födelsedagspresent till pappa som fyller år imorgon och jag tror vi lyckades hitta något som han kommer gilla – håller tummarna för det, men nu är jag hemma och ska se till att skicka iväg lite mailförfrågningar om praktik till hösten. Eller är det lite för sent på kvällen för att skicka iväg såna mail nu? Hmm, får se hur jag gör, men att välja ut potentiella företag och skriva ihop ett mail ska jag i alla fall göra. Jag vet att jag vill hamna på ett företag med antingen träning, hälsa, skönhet, influeners och någon form av psykiskt fokus som inriktning, har ni några tips förutom Stronger, Bris och Devote får ni gärna hojta till 🙂