Brukar du köpa souvenirer när du reser? – enkätundersökning

Här har ni den – min marknadsundersökning med syfte att samla in data och information om det ens finns en marknad eller ett intresse för min idé kring souvenirer. I min utbildning så har jag uppfattat det som att det här är det viktigaste steget i att starta en business, förutom konkurrensanalysen så är det av stor vikt att ta reda på om det ens finns ett intresse för det man vill ta fram. Inget intresse – ingen marknad 🙂

Undersökningen består av 10 frågor där ni både kan välja bland flervalssvar men även skriva på frihand för att låta åsikterna flöda – undersökningen lär ta 2-3 minuter så det skulle betyda så mycket om ni ville lägga den tiden på att svara och hjälpa mig att förhoppningsvis starta upp den här idén- jag tror den skulle bli så bra 🙂

Tack på förhand 🙂 <3

KLICKA HÄR för att komma till undersökningen!

4 Comments

    • Haha tack så mycket 🙂 Ja men det är ju alltid kul att hitta lite nya bloggar att följa 😀