Plan & Go!

God morgon, god morgon, eller kanske ska säga god förmiddag haha 😀

Hur mår ni mina solstrålar i detta fantastiska väder vi har idag – våren är verkligen på ingång och förhoppningsvis så stannar den kvar från och med nu 🙂 Med mig är det bra, sitter och käkar lite frukost just nu (riskakor, ägg, en kopp te och mitt nya beroende – Kellogs Classic) och ska planera veckan som kommer! Skola, massa träning, födelsedagsmiddag för pappa på tisdag och ett event på torsdag vet jag att veckan kommer innehålla men sen får man se vad som mer kommer hända – lite kul det där att man egentligen aldrig vet hur ens dagar kommer bli, det är som ett litet mysterium man vaknar upp till varje dag och det är så kul att man själv kan påverka hur mysteriet kommer upplösas 🙂 Haha sidospår, men nu ska jag käka klart och börja planera – ger mig nog ut på en promenad sen också, man måste ju ta vara på det fina vädret 😀

Ha en fin söndag <3