Right now!

Hellu och god kväll fina läsare!

Hur mår ni idag? 🙂 jag tycker det är så underbart att våren gjorde en comeback idag med strålande sol och en värme som spred glädje i kroppen – för det är ju så att vintern och mörkret för med sig en nedstämdhet som greppar sig fast och tynger en lite. Så tråkigt att det är så, men det underbara är ändå att våren gör ett så stort intryck på en, gör en sådan förändring. Så nu när våren kommer så vill jag att ni precis som jag ska tänka ”out with the old and in with the new” – ta bort gamla och tunga tankar och släpp istället in nya, gör en vårstädning av er själva – gör en förändring, välkomna våren med en ny attityd till livet och framförallt en ny attityd till er själva. Att ni är grymma och fantastiska precis som ni är!

Jag sitter just nu bänkad framför melodifestivalen (som säkert resten av Sverige haha 😀 ) och ska försöka få lite jobb gjort med min idé och marknadsundersökning – planen är att få upp den till måndag så ni kan svara på mina spännande frågor (jag lovar, det är inget komplicerat 🙂 ) Spanar lite på H&Ms rea också, vill göra en liten vårstädning av min look också haha 😀

Ha en fin lördagskväll så hörs vi imorgon alla fina, ni är bäst <3