SATS Jakobsberg

Nu har jag invigt gymmet här i Jakobsberg, först så tog det mig typ 10 minuter att lista ut hur man ens tog sig in haha Det var seriöst skitsvårt, det sto liksom ”SATS” på sidan av byggnaden som även huserade andra företag – men ingenstans hittade jag ingången till SATS 😀 Tydligen så skulle man gå in i en gemensam ingång och sen ta hissen upp en våning, haha Men det verkar vara ett bra SATS, helt okej med de maskiner man kan tänkas behöva och bra med space – ogillar när det känns så intryckt alltihop 🙂

Blev i alla fall en powerwalk i ett väldigt högt tempo i 1 timme följt av mage och lite squats – grymt! Har ju tappat träningen lite nu de senaste 2 veckorna pga förkylning och tidsbrist men nästa vecka så ska jag satsa stenhårt igen, en måndagsnystart helt enkelt haha 🙂 Ett tips till er som känner att det är svårt att släpa sig iväg till gymmet  – se till att ha med er träningskläderna redan när ni åker till jobbet/skolan, och sen när det är dags att åka hem, ta en genväg till gymmet istället för att åka raka vägen hem. Det blir bara 1-1,5 extra ni blir borta, 1 timme är ingenting och det är så värt det när ni väl är där, då har du träningen gjord och kan sedan slappna av när du kommer hem – smart va? 🙂