När man inte har en soffa

Så får man ta till andra knep för att göra vardagsrummet mer välkomnande och lite mysigare medans man väntar på leveransen av soffan haha 😀 Då vi fick vår säng nu i början på veckan så behövde vi ju inte längre våra 2 gamla madrasser – så då tänkte jag ”varför ”bygger” vi inte en soffa med de två madrasserna? Lutar en mot väggen och den andra lägger vi på golvet – det blir ju som en soffa” och så blev det – en skitbra nödlösning så man känner att man kan sitta någorlunda skönt i vardagsrummet haha 🙂

Gjorde en synundersökning för linser idag också då jag vill ha möjligheten att välja mellan glasögonen och linser från dag till dag – jag känner även att jag under vissa dagar inte heller vill ha glasögon då det ”sabbar” min look, som att det inte passar in, men jag vill ju såklart kunna se också haha så då passar linser utmärkt! Ska hämta mina prova-på-linser i nästa vecka – det kommer bli så skönt 🙂