Väntar på Hästens

God morgon, godmorgon!

Finns det något segare att behöva vänta på en leverans som är beräknad mellan 10-12? haha Hade det inte varit lättare att bara säga, vi kommer med er säng vid halv 11, var på plats för att ta emot oss – klart! Så mycket smidigare, måste ju till jobbet till kl 13 så hoppas att de kommer nu vid 11 🙂

Men hur mår ni fantastiska läsare? Måndag, ny vecka, nya tag och nya äventyr – tycker det är så skönt att det är måndag för det blir verkligen som en mininystart varje vecka för mig haha Nya tag i livet för att ta sig framåt! Ska fixa ihop lite inlägg nu medans jag väntar och påbörja packningen så den är klar – hatar att känna mig stressad när jag packar för då blir allt bara katastrof och jag hittar aldrig det jag vill ha haha 😀

Kika in lite senare idag för att ta del av världens bästa bh – It may suprise you but our fullcup is the best! Kika in sen, kram på er – ni är fantastiska precis som ni är, glöm aldrig det!