Hästens have arrived

Gissa vem som måste hem och packa inför morgondagens resa, nu när klockan börjar närma sig 10 på kvällen och snart sovdags? Jo – jag haha ? Det här kommer bli spännande, det kommer bli panikpacknking antingen nu ikväll eller imorgonbitti med stressen sittandes som en klump i magen och jag vet inte ens vad jag ska ha med mig haha alltså jag orkar inte, så typiskt mig det här ? Äsch, är väl bara att slänga med en kjol, några toppar att välja mellan och ett par snygga skor och jag är good to go ?

Men vår säng kom ju äntligen idag, vår underbara ljusgrå Hästens – som vi har längtat efter dig ☺ Det gav verkligen sovrummet ett lyft och det enda som saknas nu är nattduksborden, en mysig matta och att få upp tvn på väggen, sen så är sovrummet klart ☺ Tips på vart man kan hitta snygga nattduksbord? Vi har verkligen kikat överallt men hittar inget som är snyggt – är det verkligen så svårt haha Vart har vi missat att kika? ?

Men nu måste jag tänka ut lite outfits till 2 fullspäckade dagar under Brand eventet i Amsterdam – tips? ☺❤