Soft beef tacos

Gooood morgon ❤

Vilken tröttmössa jag är idag haha är typ alltid trött nu för tiden känns det som, men när man kommer hem vid midnatt efter en mycket mysig, trevlig och underbar middag med jobbet igår så får man vara lite trött ? Vi möttes upp i butiken efter stängning, skålade för mina fantastiska kollegor som ska ut på nya äventyr inom företaget men även på sitt drömjobb – sadface på det, det kommer bli så tomt utan dom ? men jag är såklart superglad för deras skull ❤

Efter att vi hade skålat och provsmakat bubblet som Olivias praktikplats levererar (Xante) så tog vi oss till O’learys där det vankades middag – jag tog såklart min nya favorit: Soft beef tacos som är så god, till det så slank det ner 2 glas vitt vin och en cider. Perfekt torsdag ?

Idag så blir det ett spännande möte med Cross Sportswear med min examensgrupp i skolan – vi ska prata om vi får göra vårt examensarbete tillsammans med dom ☺ Sen blir det nog ett träningspass och sedan en snabbaw på regeringsgatan 71 med Olivias praktik som hon har fått mycket fria händer med, så kul! Vad är era planer för idag? ❤