Pink // Black // Red

Finally Im back in the gym, har saknat träningen så mycket den här veckan och förra då jag varit för sjuk för att ens ta mig iväg – men idag, då jäklar ? Kände mig dock låg på energi vilket jag väntade mig men för mig så är det själva rutinen att ta mig dit, att inte tappa den som är det viktigaste! Körde först 30 min på crosstrainern då alla löpband var upptagna – men det var så trist att köra crosstrainern alltså, ville nästan somna för det var så tråkigt haha så när ett löpband blev ledigt efter 30 min så blev jag överlycklig och körde de resterande 30 min med en snabb powerwalk – grymt!! Körde lite mage och stretch efter det ?

Rockade mina nya träningstights från jobbet idag också, så snygg kombination med det rosa, svarta och röda. Älskar träningskläder som inte bara är svarta, färg ger en så mycket energi på gymmet så våga slå till på ett par färgglada tights eller träningstopp ☺

Mötet imorse med Cross Sportswear gick jättebra, de är jättepositiva till att ta emot våran hjälp via vårt examensarbete, så så fort vi har fått ett godkännande från vår kursledare så ska vi ta fram en sociala media strategi till dom – lite coolt ändå, nu är vi verkligen ute i verkliga livet och ska testa på våra kunskaper för ett företag som verkligen behöver hjälp ☺