Dagens planer

Så skönt att mörkläggningsgardiner att kom upp igår för det gjorde en sån stor skillnad att få sova i ett mörkt rum, jag sov mycket bättre ☺

Men god morgon på er tänkte jag först säga haha hej på er, allt bra denna torsdag? Vad är era planer för idag?  ☺ Har ni tänkt på att det redan är mars? Kom på det idag, shit vad tiden går snabbt alltså – men det innebär att våren snart är här, längtar tills man kan gå i tunnare jackor, snygga skor, en snygg sjal och slippa känna kylan smyga sig in i jackärmen haha Älskar våren – det och hösten är mina favoritårstider då man kan klä sig så snyggt och jag älskar dofterna och färgerna – gör inte ni det? ☺

Dagens planer är i alla fall att åka hem till mamma och pappa för att packa och köra hem det sista av mina grejer samt en jobbmiddag med mina girls från jobbet – underbart ❤