6 lådor

Phuu, det här är andra gången på inte ens en vecka som hissen slutar fungera – är det vanligt att det är så efter inflytt när så många använder hissen? – men att behöva gå upp och ner för att släpa upp de 6 lådor (tack för hjälpen pappa ❤) som jag fick med mig från mamma och pappa är så jobbigt haha Men fick till värsta träningspasset ändå, det är ju skitbra – då har jag fått någon träning gjord den här veckan ändå haha 😀

Men 6 lådor blev det totalt som fick flytta med mig till lägenheten, 6 lådor som är fyllda med kläder, prylar och minnen – sånt som man tydligen får med sig när man flyttar hemifrån haha Vart ska man ha allting liksom, det är det jag har frågat mig själv dessa dagar – man har så mycket saker (av någon anledning haha) men ingen plats att ha det på, såna problem man har 😀 Men det känns så skönt att ha allting här, inget som är uppdelat mellan två hem utan allt på ett och samma ställe – Underbart!

Jag får ta tag i alla kartonger imorgon för nu måste jag hoppa in i en dusch och göra mig i ordning för middagen med jobbet, vad är era planer för ikväll? 🙂