Proteinpannkakor från Fitnessguru

Nu känns det som att jag har testat en massa olika alternativ till pannkakor för att hitta ett lite nyttigare och proteinrikare alternativet haha Är på pannkaksjakt känns det som 😀 Har tidigare testat Star Nutrition pancake-mix som smakade väldigt märkligt, kan inte riktigt beskriva smaken men gott var det i alla fall inte så jag slängde hela påsen efter en användning haha Men nu provade jag Fitnessgurus proteinpannkakor och jag måste ändå säga att de smakade helt okej 🙂

Vid första tuggan så tyckte jag först att de också smakade lite märkligt, nästan som att det var kryddat med kanel eller nått, men desto mer jag åt desto godare blev det. Det blev som att äta smaksatta pannkakor 🙂 Det som är värt att tänka på är att om ni är sugna på att prova proteinpannkakor för att hitta ett nyttigare alternativ – var beredda på att det inte kommer smaka som vanliga klassiska pannkakor, inte ens i närheten (tråkigt nog haha). Då tycker jag nog att mina havreplättar är mycket godare, de kommer på första plats och sedan dessa pannkakor från Fitnessguru 🙂