Mörkläggningsgardiner & garderobsbelysning

Efter att ha klarat mig igenom dagens jobbpass utan att känna mig varken svimfärdig eller helt energilös så verkar jag må mycket bättre än vad jag gjorde igår – thank god säger jag bara haha, har varken tid eller vill må dåligt 😁

Hur har dagen varit för er då fina läsare? ☺ Vad för kul eller tråkigt har ni haft för er Idag?  ☺ Det här kanske kommer låta trist men ibland är det viktigt att ha tråkigt för att kunna uppskatta och njuta av det roliga och the good times i livet 😀 Precis som det är viktigt att tillåta sig själv att må dåligt vissa dagar för att inse hur bra det är när man mår bra ☺❤

Men när jag kom hem så hade Alex fortsatt pyssla här hemma (det börjar se mer ut som en lägenhet för varje dag som går 😀) och våra snygga ljusgrå mörkläggningsgardiner hade kommit upp – de kommer bli så snygga ihop med sängen som kommer nästa vecka ☺ Sen så har han satt upp belysning i garderoben också – det blev verkligen superläckert, en extra detalj som släcks och tänts när man skjuter på skjutdörrarna. Alltså så läcker – älskar verkligen garderoben 😍

/ Emilia

You may also like