Mörkläggningsgardiner & garderobsbelysning

Efter att ha klarat mig igenom dagens jobbpass utan att känna mig varken svimfärdig eller helt energilös så verkar jag må mycket bättre än vad jag gjorde igår – thank god säger jag bara haha, har varken tid eller vill må dåligt ?

Hur har dagen varit för er då fina läsare? ☺ Vad för kul eller tråkigt har ni haft för er Idag?  ☺ Det här kanske kommer låta trist men ibland är det viktigt att ha tråkigt för att kunna uppskatta och njuta av det roliga och the good times i livet ? Precis som det är viktigt att tillåta sig själv att må dåligt vissa dagar för att inse hur bra det är när man mår bra ☺❤

Men när jag kom hem så hade Alex fortsatt pyssla här hemma (det börjar se mer ut som en lägenhet för varje dag som går ?) och våra snygga ljusgrå mörkläggningsgardiner hade kommit upp – de kommer bli så snygga ihop med sängen som kommer nästa vecka ☺ Sen så har han satt upp belysning i garderoben också – det blev verkligen superläckert, en extra detalj som släcks och tänts när man skjuter på skjutdörrarna. Alltså så läcker – älskar verkligen garderoben ?