Hopefully back on track

Hej på er ?

Sorry att jag bara försvann från bloggen igår men jag vet inte vad som hände – när jag åkte till jobbet efter skolan igår så mådde jag liksom helt okej, hostade och var fortfarande täppt men jag mådde helt okej, men sen sa det bara bam och jag fick samma sjukkänslor som i lördags. Jag började frysa, kände mig yr, tappade all energi och fick så ont i ryggen ? Knaprade alvedon under kvällen för att kunna stå ut till stängning (alla är sjuka på jobbet eller var upptagna med annat igår så ingen kunde hoppa in och stänga för mig) och jag mådde bättre som tur var. Men fattade ingenting, vart kom det ifrån liksom, jag som mådde bättre under morgonen och förmiddagen ?

Just nu så mår jag helt okej men är ändå lite nojig att det ska bryta ut på samma sätt på jobbet idag igen, men får knapra alvedon om så är fallet ? Men hur mår ni? Vad är era planer för idag? Tänk alltid att ni kan mer och klarar mer än vad ni tror, ert hinder sitter i era huvuden och det är ni själva som säger ”jag kan inte”, det är ingen annan. Försök ignorera dessa inre röster och inse att du är duktigare än vad du själv ger dig cred för ❤