Thuesday

God morgon!

Alltså, vet ni vad jag tänkte på idag? Vi har ju inte satt upp våra gardiner i sovrummet än, eller i vardagsrummet för den delen heller, och dom bygger ju fortfarande här i området så i byggnaden utanför vårt fönster så springer det runt lite byggarbetare ibland. Och jag och Alex sover ju alltid in the nude då det är så skönt att slippa pyjamaser som korvar sig haha meeeen fatta nojjan man nu har när man kliver upp ur sängen, helt naken, framför fönstret, i sina egna tankar, så att någon på andra sidan kanske ser en…. haha gardinerna måste upp idag!!

Men hur mår ni då fina läsare? Så kul att så många fler och nya läsare hittade hit igår – glad jag blir ☺ Med mig är det fortfarade dåligt, hostar jättemycket, är så täppt och snorig – jag borde egentligen ha legat nerbäddad tills det är dags att åka till jobbet i eftermiddag men jag har inte råd att missa skolan så sitter här nu och kämpar för att jag inte ska få en hostattack, något som inte är så lätt när man känner hur det kittlar i halsen ?