The SurveyMonkey

Haha, nu börjar det märkas att man har tagit för givet att sina föräldrar ska fixa maten hemma, för nu upptäckte vi att ”juste, vi börjar ju bli lite hungriga, så man kanske ska se till att laga mat också”. Meeen vi båda var ju så glömska att vi glömde ta ut antingen kycklingen eller fisken ur frysen imorse så japp, det blev pizza (sallad för mig) idag igen haha 😀

Men jag har faktiskt inte dragit många knop idag, jag har mest legat och hostat i sängen och känt mig så instängd i mitt huvud som är så täppt 🙁 Jag gillar verkligen inte det här med att vara sjuk, om jag ska vara ärlig så är jag mest rädd för min träning – att jag ska tappa rutinen jag kämpat med att få tillbaka. Nej, till på torsdag så ska jag se till att boka in ett pass på SATS!

Men guess what vad jag håller på med? 😀 Om det är något jag har tagit med mig från skolan så är det vikten av att göra en marknadsanalys innan man sätter igång med något nytt. Hur ser det ut på marknaden nu, vart rör sig vår målgrupp, vad föredrar vår målgrupp? osv osv, dessa frågor vill jag ha svar på kring min souveniridé så vad passar då bättre än att göra en marknadsundersökning haha Sitter och knepar ihop en nu på  The SurveyMonkey som jag tänkte lägga ut här på bloggen sen när den är klar – spännande eller hur? 😀