Sjukstugan fortsätter

Hallå hallå allihopa!

Har ni haft en grym start på måndagen och veckan? 🙂 Se måndagar som något underbart, laddande och spännande – som startskottet för ert lopp mot era drömmar – istället för att känna ångest – måndagar innebär ju ny möjligheter och nya chanser att ta er framåt, det är ju helt fantastiskt att vi ständigt får nya dagar att testa våra vingar på 🙂

För min del så är det fortfarande sjukstuga här hemma efter helgens flytt, jag är täppt i hela huvudet och hostar som bara den – usch, vill inte vara sjuk, allt påverkas ju då! Min träning, skolan, jobbet, vänner. Usch, man går ju lite halvt under jorden haha

Men vi ska fortsätta fixa och dona här hemma (Alex är hemma från jobbet), det ser faktiskt lite ut som en soptipp med alla kartonger haha men är det inflytt så är det, då är det okej 🙂 Sen så ska jag se till att adressändra och plugga hemifrån 🙂 Vad är era planer för idag? 🙂