Garderobsjakt

Hej hej på er, hur mår ni denna söndag? ☺ Känner ni er starka i er själva idag eller känner ni er lite nere? Tänk på att det är helt okej att må dåligt ibland, vi är alla mänskliga och ibland kan det vara skönt att må lite dåligt för att uppskatta det bra och fina man har i livet. Men låt det inte bli långvarigt bara, man vill ju gärna inte fastna där och gå miste om allt som är positivt och fint i livet ❤

Jag sov i alla fall mycket bättre inatt och jag känner mig även mycket bättre med förkylningen också – drack så himla mycket te med ingefära igår så det gjorde nog susen haha – är bara täppt i hela huvudet men annars så är det bra ? Vi är därför påväg till Ikea igen för att kolla garderob – vi vill byta ut den som ingick i inredningen (sån tråkig garderob med vita gallerhyllor haha) och vi ser framför oss en mörkbrun garderob med snygg förvaring till smycken osv. Hoppas vi hittar något bra ?

Haha ni ser ju hur låg vår säng och tv är ?