Första tillagade måltiden i lägenheten

Alltså OMG vilket evighetprojekt det är att sätta ihop IKEA möbler haha ? vi höll på med vår garderob och tvbänk sen typ kl 15 och blev klara för inte så länge sen haha och då hade vi ändå hjälp av mamma och pappa som hjälpte oss ta hem allt från Ikea och få upp garderoberna. Det blev en del irritation och frustrationen kan jag säga er, men vi fick upp allt tillslut. Hejja oss ? Får visa er bilder imorgon när dagsljuset är med mig, för det blev verkligen skitsnyggt, en totalt annorlunda och mer lyxig look – love it!

Men vi åt även vår första tillagade måltid idag (åt pizza de 2 första dagarna), jag fick äran att inviga köket och det blev kyckling i ugn med ugnspotatis och en tomat & gurksallad – mums ☺ Det blev jättegott, kryddade kycklingen med en allt-i-ett krydda (har glömt vad kryddan hette haha) och salt och peppar, så suveränt och den blev så saftig! Alex tyckte också det blev en hit, han är mästerkocken av oss två så jag blev glad över att jag inte tillagade kycklingen förlänge så den blev torr haha ?

Men nu är klockan alldeles för mycket så nu är det dags att sova – skola imorgon om jag känner mig frisk nog- hoppas på det, vill ju inte missa någon lektion! Sov så sött alla fina, kika in imorgon för att se resultatet av garderobsbytet ?❤