Hemskickad

Jag mådde absolut sämre än jag trodde för jag har frusit, varit så energilös och varit så hes på jobbet att jag tillslut blev hemskickad för att inte smitta mina kollegor eller sänka energin på jobbet. Fast det var lika bra faktiskt, var inte alls effektiv eller produktiv utan stod mest i kassan och fokuserade på att inte sätta mig på golvet av trötthet haha ? Men det här är såklart inte kul, vill inte vara såhär sjukt – speciellt inte nu när vi är nyinflyttade och har så mycket att fixa ? Men det kommer alltid fler dagar!

Ligger nedbäddad i sängen och kollar på film, sängen hamnar ju rätt så långt ner (som en japansk futon haha) då vår Hästens inte är levererad än så ser inte ens halva tv-skärmen när jag ligger ner haha ? Det roliga är också att det är nu man själv måste börja få koll på saker och ting – hörde liksom av mig till mamma och frågade hur man gör ingefärate haha rengör man ingefäran, skalar man den, river man den haha Noll koll – inte lätt att vara sjuk utan sina föräldrar i närheten ?