Känslan av att flytta

Det här känns så märkligt och overkligt – att flytta alltså och inse att det här är nu mitt hem. Det har såklart varit tufft idag också, vi har flängt runt så mycket på förmiddagen och känt stressen i kroppen för att hinna köpa det sista vi saknade (vi hann såklart inte få med allt) innan vi hade vår hisstid och det blev extra tufft då både jag och Alex är så pass sjuka som vi är (vi har knaprat halstabletter och alvedon för Alex del) – men vi kämpar på och det börjar ta form här hemma nu ☺ Så himla underbart ?

Tänkte bara kika in för att säga hej innan vi hugger in på de sista kartongerna och försöker lista ut vart vi ska ha allting haha Men hur har ni haft det idag? ☺ vad har ni gjort idag som har fått er och andra i er närhet att le idag? ☺ Tänk på de 4 stegen jag pratade om igår – klappa er själva på axeln och innan ni lägger er ikväll ska ni se er i spegeln och säga ”jag är bra precis som jag är!” ❤

Vi hörs imorgon, kram på er – ni är fantastiska!

Visst blir det så jäkla snyggt med de röda köksmaskinerna till det svarta kaklet? ? Ni får se mer bilder imorgon när vi fått bättre ordning på allt ?