Sista dagen man bor hemma

God morgon allihopa!

Idag vaknade jag med extrem halsont, ni vet när det känns som att knivarna dras längs med strupen så fort man hostar, och är lite smått täppt i huvudet också – vart kommer denna förkylning ifrån haha? Men trots det så är jag glad för imorgon så flyttar jag äntligen hemifrån!! Tänka sig att idag är sista dagen som jag kallar mina föräldrars hem för mitt hem – utan imorgon så blir det Jackobsberg som blir mitt hem, mitt hem tillsammans med Alex, där vi blir sambos. Så konstigt det kommer kännas samtidigt som det kommer bli så skönt att få stå på egna ben och bygga upp vårt liv tillsammans <3

Så idag blir det att packa ner allt som jag har hemma hos mig – det kommer kännas konstigt men det kommer bli så skönt att få rensa ut allt som jag inte längre behöver och inte vill ha längre. En storrensning behövs alltid, men innan dess så blir det skola 🙂

Vad är era planer för denna torsdag? 🙂