Påbörjat skisser

God morgon, god morgon!

Jag vill att ni ska göra er själva en liten tjänst och tänka lite extra på att njuta av idag. Tänk inte så mycket på det som hände igår, men nojja inte heller för mycket om vad som kommer hända imorgon. Det var då och morgondagen är inte här ens, så varför lägga så mycket energi på det? idag är nuet, igår var historia och imorgon är ett mysterium – tänk så, njut för det som händer idag och låt gårdagens och morgondagens bekymmer vara något för då. Enjoy today och märk hur mycket fint du har att vara glad över för just idag <3

Hur mår ni idag fina läsare? Vad är planerna för idag i detta snöoväder vi har idag haha 😀  För min del så blir det strax ett träningspass – jag ska nog försöka mig på att springa/jogga lite på rullbandet idag för att hålla igång intensiteten och köra lite mage efter det innan jag tar mig iväg i snökaoset till jobbet haha 😀 Påbörjade något väldigt kul igår också efter all tvålshopping, jag började skissa lite på min souveniridé jag pratat lite om och det känns så klart och tydligt i mitt huvud så när det kom ner på pappret så kändes det så självklart. Så bra, så grymt! Åhh, vill bara sätta igång med tillverkningen men måste googla och söka efter mer information först – Så spännande 😀

2 Comments