5 minuters jogg

5 minuter må kanske inte låta mycket för vissa men för mig är det stora framsteg då jag avskyr att jogga – jag har helt enkelt inte konditionen för det haha så det blir som en ond cirkel ? jag har dålig kondition för att jag inte joggar men jag joggar inte för att jag har dålig kondition haha ?

Jag är i alla fall stolt över dessa 5 minuter, powerwalkade även i ett högt tempo och körde lite sumosquats, raka mark och mage efter det – ett grymt pass ☺ Jag tycker det är viktig att man ser varje träningspass som ett framsteg i sin utveckling oavsett hur bra eller mindre bra sitt pass var. Träning tar tid och ibland kan det vara svårt att se om det ens händer något, men det gör det – trust me, förändringen sker men i småsteg som man kanske inte lägger märke till. Men desto mer du tränar och desto mer du fokuserar på själva träningen och inte bara på resultatet du vill nå, då kommer du se vilka skillnader det är ☺ Jag märker själv en liten skillnad från att jag började på bootcampet så det är ju skitkul ?