Röd vattenkanna & oändligt med rengöring

Phuu, nu har vi shoppat järnet alltså och vi är nog inte ens halvvägs med vad vi behöver till lägenheten haha Är det så här det är att lämna mamma & pappas trygga famn och de självklara sakerna i hemmet som man tar för givet?? För jag vet faktiskt inte hur mycket rengöring och tvål som vi har köpt idag alltså hahaha – tvättmedel för vittvätt och färgtvätt, sköljmedel i olika dofter, diskmedel, rengöring för ugn och spis – alltså behöver man allt sånt där?? Haha!!?

Vi fick inte bara med oss en massa tråkig rengöring utan även lite köksmaskiner släpade vi med oss, bland annat en röd vatten-&kaffekokare som kommer bli så snyggt till det svarta köket 🙂 Vi diskuterade och kom fram till att vi inte kunde ha två olika märken eller färger på maskinerna utan att de måste matcha varandra haha, så Alex sa att ”om du (jag alltså) väljer den röda vattenkokaren från Elektrolux så måste jag ta den röda kaffekokaren från Elektrolux, de kan ju inte se helt olika ut, det kommer ju bli fult haha”?, Så då blev det en perfekt röd matchning – men det kommer bli döläckert till det svarta köket, en perfekt kontrast ☺

Vi avslutade vår shopping med lite sushi – jag tog en liten sashimitallrik som var så god ❤