Allt man behöver när man flyttar hemifrån

Har ni tänkt på hur mycket saker man behöver när det är dags att flytta hemifrån? Saker man inte ens har tänkt på men som man alltid tar för givet finns där när man väl behöver det? Nu är det ju dags för inflytt nu på fredag (!!!!) så jag sitter och gör en ”liten” inköpslista för allt vi ska handla till hemmet och listan tar seriöst inte slut haha Hur mycket saker behöver man egentligen och då har vi fokuserat som mest på köket?? 😀

Det är ju enkla saker som stekspadar, en vitlökspress (haha?), värmeunderlägg och disktrasor som man inser är superviktiga att ha! Har ni tänkt på det? Ska ni också snart flytta hemifrån? Vill ni ha ett tips? – GÖR EN LISTA! På allt som ni behöver, till minsta lilla diskborste så rekommenderar jag er att göra en lista, det kommer underlätta något enormt när ni ska handla in allt för jag kommer annars stå som ett frågetecken på fredag haha 😀

Juste, det kan ju vara bra att ha ett durkslag också… shit man kommer ju på nya saker hela tiden haha Men gör en lista för varje rum så att det inte blir så förvirrande – organisering är alltid att föredra i dessa stunder haha lätt att se om man glömt något då också 🙂