Build n’ Burn

(Pga störninga/serverkrash hos mitt webbhotell så har det resulterat i ett 10 timmar lång ekande tomhet här på bloggen pga servicearbete – sjukt irriterande då jag har haft så många inlägg jag velat publicera idag, men nu är det igång igen så det är positivt så att ni kan ta del av mitt ”god morgon inlägg” 10 timmar senare)

God morgon – Hej hej på er!

Shit vilken kickstart på dagen som jag fick idag – då mitt bootcamp är slut (buhuuu 🙁 ) så får jag se till att få hålla igång intensitetet på egen hand så imorse befann jag mig på SATS vid Torsplan och testade på deras nya koncept build n’ burn som ska ge en supereffekt och shit vad kul det var 😀 Extremt jobbigt men extremt kul!!

Det var 45 minuter nonstop träning i cirkelgym-variant där man växlade mellan olika positioner som bland annat utfall, rodd, pull ups och ett roligt rullband där man själv gick igång bandet så att det reglerade farten beroende på vilket tempo du hade (så smart!). 2 minuter på varje station, 4 omgångar med 15 sekunders vila mellan seten –  ett sjukt bra pass för att jobba hårt och låta svetten rinna. Detta kändes som ett bootcamp och det här måste ni bara testa om ni behöver den här kicken och vill ha någon som skriker “one more rep” till en haha, känslan efteråt var stolthet att man överlevde haha! Körde lite mage efter det för att få ett helt komplett träningspass innan jag hoppade in i en dusch och tog mig till skolan!

Hur startade ni er dag idag? Måndag och nya tag nu ju, nu kör vi!