Mellisprepp

Tjenare allihopa – har ni haft en bra dag idag (eller kanske fortfarande har en grym dag?)? ☺

Jobbade bara till kl 16 idag vilket var så skönt, var faktiskt en del spring idag så man hade mycket att göra så det fick tiden att gå men det är ju alltid kul att hjälpa tjejer/kvinnor som är helt lost i bh-djungeln haha det är inte lätt, men när de väl hittar rätt så känns det så bra – både för mig och för dom ☺ behöver ni hjälp med bh så är det bara att hälsa på mig på Hunkemöller i Mall of Scandinavia! Annars så är det 3 punkter ni ska ha koll på när ni kollar bh själva – rätt omkrets, att kupan omfamnar hela bröstet (även från sidan) och att modellen passar dig och din byst. Känner att jag får dedikerad ett helt inlägg till det här så att ni hittar rätt ?

Fixade precis lite mellis för veckan – mina gudomligt goda havreplättar som jag säkert tjatat om här i bloggen ett x antal gånger haha woopsi, men är dom fantastiskt goda så är dom, då vill jag dela med mig ? Det står just nu och svalnar lite innan jag packar ner dom i praktiska mellislådor!

Men nu blir det att ladda inför veckan som kommer – den här veckan kommer innebära ett STORT steg i mitt och Alex liv – vi ska äntligen bli sambos! Inflytt på fredag!!!!!!!!