Gårdagens inlägg borta

God morgon!

Vad hände med bloggen igår egentligen? Det måste ha varit någon störning hos mitt webhotell som gjorde att man inte kom in på startsidan men konstigt nog så är mitt inlägg jag publicerade igår borta? Why? Det finns inte ens kvar som ett utkast på min adminsida ? Jag som gillade min positiva och inspirerande del jag skrev till er om att njuta av dagen (får skriva ett nytt inlägg om det) – så irriterande när saker och ting inte funkar som de ska ?

Aja, vi hade i alla fall lite kalas hemma för Alexs lillebror igår med lite släkt och vänner till familjen – vi åt tacos och drack lite gott vin (jag höll mig borta från tårtan också, så stolt att jag kan stå emot?) så det var trevligt. Tog dock inga bilder då jag glömde telefonen i sovrummet ?

Idag var det bara att dra sig upp tidigt då jag ska öppna på jobbet, är inte ett dugg utvilad efter dessa 2 lediga dagar utan jag är snarare mer trött haha så drygt ?