Principles of Lust

I samarbete med WinkWink

Har ni sett den nya Fifty Shades Darker-filmen ännu? Vad tycker ni om den? Jag har inte läst böckerna så jag har inget att direkt jämföra filmen med men jag gillar Fifty Shades filmerna mycket av den anledningen att den visar att sex även är något för kvinnor (vilket såklart är en solklar självklarhet trots att det fortfarande finns en tabu kring kvinnors sexualitet).

Men för att fortsätta i Fifty Shades spåret så har just BDSM, eller en lätt variant av det verkligen exploderat runt om i världen, och tillsammans med WinkWink så vill vi öppna upp nyfikenheten kring just det, att våga prova och utforska nya saker med sin partner. I detta Principles of Lust set så får man med sig allt man kan tänkas behöva som nybörjare för att själv våga addera några simpla sexleksaker i förhållandet och för att våga prova sig på bondage – som bland annat en ögonmask, en liten vibrator och 2 handmanchetter för fixering vid sängen, något som ger det där lite extra, något nytt – så att man kan leka lite Fifty Shades of Grey hemma 😉

Våga prova er fram, addera lite leksaker för att hitta nya sätt att njuta på – på så sätt så kan ni som fick lite förkärlek för Fifty Shades of Grey temat leva ut er fantasi och se om det är något för er.

I samarbete med WinkWink