Min lediga dag

Hej och god morgon underbara läsare! Vad är era planer för idag? 🙂

Så underbart att äntligen vara ledig så jag får ladda upp batterierna igen, var så himla trött igår när vi kom hem (körde ett lätt benpass efter skolan haha) att jag somnade så fort vi la oss i sängen -typ innan kl 21 haha Då har man haft en intensiv, men ändå rolig vecka 🙂

Idag blir det planning, fix, packning inför flyttet, mer fix och ännu mer planning som står på schemat då jag måste passa på att få saker gjorda (mer ha tid till att ta vara på ljuset för bra bilder) nu när jag har en heldag ledig – en riktig fixardag helt enkelt 🙂

Jag minns att jag pratade med min fina vän Ava om att jag måste börja ta vara på mina lediga dagar mer och inte bara spendera dom med att ta det lugnt hemma då jag själv vill hitta på mer saker – men jag vill ge er tipset att alltid lyssna på er kropp i dessa lägen. Även fast man känner att man vill ta vara på varje dag och speciellt de dagar man är ledig så måste ni ändå alltid lyssna på hur er kropp mår. Behöver ni vila? Se då till att vila, så kan ni ta vara på morgondagen istället till att hitta på något, det finns ingen anledning att stressa <3