5 veckor avklarade!

Hej och god morgon allihopa, känner ni er helt fantastiska idag? Gör det, säg till er själva att ni är det och möt världen med ett leende – det kommer ge er så mycket <3

Jag känner mig fortfarande som ett sömnpiller idag haha Jag blev så besviken imorse när larmet ringde och Alex sa att det var dags att gå upp, jag var så inställd på att det var fredag haha Min lediga dag, så jag drog mig upp lite irriterat men känner mig så jädrans stolt just nu – Jag har avslutat mitt 5 veckor långa bootcamp idag!! 😀 Med bättre resultat dessutom, grymt alltså!

Vi gjorde ju ett fystest under första passet för att se vår dagsform och idag så gjorde vi samma test igen för att se om någon förändring skett. Jag trodde jag skulle få sämre resultat pga trötthet i kroppen men nope, jag orkade mer ändå. Tänk sen hur stark jag kommer känna mig när kroppen vilat upp sig lite – kommer bli värsta superwoman haha Eller jag är det redan då jag tog mig igenom bootcampet 🙂 Kommer sakna det, men nu blir det att diciplinera mig själv på gymmet så jag fortsätter se resultat!