Testar ny inlärningsmetod

Hur mår ni idag då fina läsare? Känner ni våren i luften (tror säkert vintern kommer göra en eller flera comebacks innan våren är här för att stanna – vilken partypooper jag är haha) och hur solen medför känslor fyllda med hopp, möjligheter och ett driv? Ett driv att vilja lyckas, ett driv att jag faktiskt kan!

Med solen, ljusare tider och längre dagar får i alla fall jag motivationen och förhoppningsvis glädjen tillbaka, det blir som en stor dos HOPP som ger en käftsmäll i ansiktet och som får en att tänka ”faan, nu kör vi”. Allt blir så mycket roligare när man känner att sin omgivning ger en så mycket, helt omedvetet som medvetet – så mycket energi, positivitet och styrka. Jag kan, du kan, därför så kan vi båda. Tillsammans kan vi motivera varandra. Mina största drivkrafter och inspiratörer är helt okända människor som jag kan t ex. se på stan, när jag snubblar in på någon grym random blogg eller när jag tar del av olika historier från personer som vågat ta steget – tack vara energin personer runtomkring gett honom/henne. Det är så himla underbart <3

Har därför valt att testa en ny (i alla fall ny för mig) inlärningsmetod där jag förhoppningsvis kan snappa upp det som min lärare säger, även fast jag ibland tappar fokuset och koncentrationen 🙂 Jag ska spela in det som han säger så att jag kan lyssna på det i efterhand – hoppas det blir bra, testar idag så får vi se efter skolan hur det blir!