Näst sista bootcampet

God morgon, god morgon 🙂

Idag är jag en sömntuta kan jag säga er haha, ville inte alls gå upp imorse då jag var så trött efter en natt med en osammanhängande sömn och matt i kroppen efter så mycket träning och måsten på sistone men mitt näst sista pass med bootcampet kunde jag ju bara inte missa – så ingen sovmorgon här inte (längtar tills min lediga dag på fredag ˆˆ)! Det gick kanske inte superbra under passet, det brukar ju inte göra det när man är så trött haha så mjölksyran slog till snabbt och intensivt men jag kämpade på bra i alla fall, känner mig stolt!

Nu sitter jag i skolan och ska kämpa mig igenom den här dagen, känner redan hur tunga ögonen är så det är bara att bunkra upp med mellis (så blodsockret inte sjunker), ta friskluft under rasterna och skvätta lite vatten i ansiktet om man känner sig trött haha 😀

Vad är era planer för idag, hade ni en fin alla hjärtans dag igår eller spenderade ni dagen som en vanlig tisdag? 🙂