Kärlekens dag

God morgon ˆˆ

Hur mår ni fina läsare? Jag vill att ni idag ska tänka på att ni är dom ni är och ni är fantastiska av just den anledningen – låt ingen få er att vilja ändra er själva, vi är alla unika av en anledning och varför vilja vara som alla andra? <3

Idag är en ny dag och jag mår väl helt okej, känner mig fortfarande lite halvt deppig men lite gladare är jag – yeey för det 🙂 Skola står på schemat idag följt av ett träningspass, sen blir det hem för att fortsätta packa inför flytten – bara 10 (!!) dagar kvar! 😀

Men juste, det är ju alla hjärtans dag idag, kärlekens dag där vi uppmärksammar den lite extra (man ska ju visa kärlek varje dag) oavsett om man är singel eller i ett förhållande. Sprid massa kärlek och glädje idag till folk runt omkring dig, men glöm inte bort dig själv. Du är ändå viktigast <3