En ny kurs börjar idag

God morgon fina läsare ❤

Hur mår ni idag? Har ni haft en fin helg som laddade batterierna för veckan som kommer? Jag känner mig inte uppvilad eller laddad för den delen – en ny kurs ska påbörjas i skolan och jag är inte pepp på det. Är faktiskt inte pepp för något med skolan just nu, vilket är väldigt tråkigt då det påverkar så mycket mer än man tror, som mitt engagemang t ex. Usch, hatar när jag är i ett mörkt hål, och inte nog med det så har jag haft en riktigt dålig morgon på det!

Hade ingen energi på bootcampet heller så känner mig inte nöjd över det sen så är mitt humör inte på topp. Vill bara åka hem och krypa ner i sängen igen ? Vill inte må såhär ?

Jag ska se till att skriva ihop ett peppande inlägg till i eftermiddag så att vi alla (fast mest jag då haha) kan få lite positiv energi såhär denna måndag – vi alla ska få en bra start på veckan❤