Att sakna glass

Jag har ju påbörjat en klassisk kyckling med ris och broccoli diet för att riktigt kicka igång min träning så att jag får en bra start och spark i baken när det kommer till att må bra inombords och få bra effekt av min träning. Ja, det kan kanske upplevas som extremt (jag äter inte bara kyckling med ris men mer ren mat och inget onödigt socker) men det här är bara för att rivstarta en hälsosammare livsstil men Det.Är.Så.Svårt!

Ni vet ju hur det är när man ger sig själv ett förbud att inte få äta saker? Jag får ju inte äta sötsaker (får och får, jag får om jag vill, det är ju mitt val) just nu och det är helt ärligt det enda jag tänker på att vilja äta haha Det är ju tortyr när munnen vattnas av att bara tänka på t ex. glass (som typ är det bästa jag vet, Sias glass är mmhmmhm) och veta att man inte får äta det, inte ens en tugga haha Och det är ju inte lätt när nyheter om säsongens nya glassmaker som Sia kommer lansera till sommaren dyker upp på nätet – alltså Jag.Vill.Ha! Haha 😀 Den där FizzyDizzy låter ju bara för god för att vara sann!!! När min diet är över så vet jag vad jag ska unna mig!!