Plugg, plugg, plugg

God morgon!

Har ni sovit gott fina läsare? Vad är era planer för idag? 🙂 För min del så blir det maraton i pluggande – presentationen måste bli klar idag (så typiskt att jag fortfarande sitter i sista minuten och ska skriva ihop något när jag ändå började skriva för kanske 1 vecka sedan haha) så att jag är redo att stå helt själv framför hela klassen imorgon och framföra mina kunskaper och tankar. Läskigt, nu börjar jag redan bli nervös! 🙁

Aja, har precis ätit upp min havregrynsgröt (eller egentligen bara hälften då jag började må lite smått illa 🙁 ) och känner hur kroppen är helt matt efter morgonens bootcamp. Har ni testat att göra armhävningar oavbrutet i 30 minuter? Och sedan boxas lite efter det? Haha det är faan inte lätt alltså, kommer ha sån träningsvärk imorgon och jag känner mig helt slut efter veckans träningspass 😀

Men nu – PLUGG!

Söt bild i brist på annat fotomaterial ^^ Bild från HÄR!