Sunshine!

Hej och ett lite sent god morgon på er ?

Hur mår ni idag? Helt fantastiskt väder vi har idag, visserligen isigt kallt och blåsigt men solen är här! Hur underbart som helst ju, när såg vi den sist liksom, 2 veckor sen? Haha ?

Vaknade dock inte på topp idag, mådde inte så bra när larmet ringde imorse – fick knappt någon sömn inatt och jag kände (känner) mig så opepp på skola idag. Skolan har aldrig riktigt varit min grej, jag tycker det är extremt kul att lära mig nya saker även fast det ibland tar en stund innan det sitter haha, men skolan har alltid varit tuff för mig sen gymnasiet. Och den här skolperioden är inget undantag. Det är kämpigt, men det känns som att min hjärna har börjat psyka mig lite, mina hjänspöken är tillbaka och sänker mig lite, får mig att tvivla på mig själv. Det är bara inom skolan jag känner såhär just nu och det är trist. Vad ska jag göra?

Annars så väntar en eftermiddagslektion idag, arbete med presentationen efter det, ett konditionspass, kika efter en kjol på stan och sedan en drink och förhandsvisning av Fifty shades darker med Nathalie ikväll ❤