Få det gjort!

Då är skolan över för idag, det gick väl bra – vi pratade om medieteknik, hur man svarar på frågor, alltså Q&A vid en krissituation eller när något uppmärksammas negativt för företaget. Hur svarar man på frågorna och den kritik som företaget ställs mot? Det var intressant att ta del av för det visade verkligen vikten av att vara påläst om företagets värderingar, hur man kan leda ett svar in på ett annat och hantera frågorna väl. Men man får hoppas att man inte hamnar i en sådan krissituation inom företaget man hamnar på där man måste hantera de kritiska frågorna ☺

Innan jag kom till skolan så hade jag lite tid som jag spenderade på Åhléns inredningsavdelning och det är verkligen svårt haha ? Inredning är väldigt kul och det finns så mycket fina saker men när man väl börjar granska det så börjar man ju tänka ”kommer det här passa in? Tänk om inget passar ihop? Tänk om det blir för mycket? ” haha ? Jag tror att vi först måste flytta in i lägenheten innan vi börjar köpa alla inredningsdetaljernamn – så att vi kan känna in boendet ? Fastnade för en bok också som jag skulle behöva nu för att få mer struktur på livet haha få lite ordning och reda så att jag får saker gjorda ?

4 Comments

    • Haha I know, bästa boken som typ alla som är lite dåliga på att få saker gjorda behöver ?