Ny vecka, nya tag

God morgon ^^

Vilken grym start på dagen och veckan som jag fick idag, jag mår bättre med förkylningen så jag kände att jag inte ville ligga på latsidan idag så jag tog mig upp när Alex klocka ringde imorse och begav mig till mitt bootcamp där jag mördade mina ben 😀 Vi körde inget annat än benövningar (okej, lite mage också) och jag är helt slutkörd haha Träningsvärken börjar redan kännas och då avslutades passet bara för lite mer än en timme sedan – då har det varit ett grymt och effektivt pass 😀

Men nu är det en ny vecka och nya tag gäller, har som sagt mer energi än förra veckan så nu blir det att ta tag i plugget som jag ska spendera hela dagen med. Plugg, plugg, plugg! Min plan är att bli relativt klar med presentationen idag så att jag kan spendera resten av veckan att finslipa den och göra den tiptopp 🙂 Det låter väl som en bra plan? 🙂 Nu kör vi!!

Hur ser er dag ut? 🙂