Det här med studieteknik

Det är verkligen inte min grej haha jag tror nog att jag är sämst av alla när det kommer till att plugga hemma själv – mitt fokus är lite all over the place då jag lätt blir distraherad och uttråkad av att bara sitta och tänka plugg haha 😀 Kanske har lite koncentrationssvårigheter när det väl kommer till att sätta sig ner och göra det, eller så kanske det är min optimism som talar – att allt ordnar sig, att jag har gott om tid och sen sitter jag där dagen innan och skriver ihop något i panik haha 😀 Så typiskt mig! Men jag har fått ner lite saker i alla fall och det känns som att jag är på rätt spår så det är ju grymt!

Har dock fått något problem med min axel, eller det är inte min axel utan det är snarare på sidan av min högra överarm – det är som att det stramar åt, ilar till så fort jag försöker lyfta armen, som att en nerv kommer i kläm 🙁 Whyyy? Vi gjorde visserligen en kombinerad utfall & axelövning på bootcampet men det var ingen axelövning som jag inte gjort förut – så varför har jag ont? 🙁 Inte kul alls 🙁