Time for work

Hej på er, är allt bra? ☺

Jag är just nu på väg till jobbet och jag måste ändå säga att jag inte är så speciellt taggad för jobb idag. Jag vet inte, men det känns som jag trots (nästan) en hel veckas vila då jag varit sjuk: inte känner mig utvilad haha Eller så kan det bero på att jag vilat för mycket att det blivit en motsatt effekt, Hmm. Blir i alla fall ett långt pass mellan 12-20:30 idag, hoppas tiden går fort så att jag får komma hem så snart som möjligt ?

Vad är era planer för idag? ☺

4 Comments

    • Hej ?
      Ja men tack så mycket, jobbandet gick bra idag, det gick lite långsamt men ändå bra ? fick åka till butiken i Liljeholmen och hjälpa till där så det var kul ?
      Hoppas du hade en fin lördag, kram kram ❤

    • Men åh, tack så mycket fina du ^^ Det gjorde mig glad, stor kram till dig <3