När ens målmedvetenhet kickar in

Jag är en stark förespråkare för att man kan uppnå precis vad man vill, så länge man kämpar för det – inget är egentligen omöjligt för en själv då du kan komma från ingenting för att sedan stå där med precis allting. Det som skiljer dom åt är kämpaglöden. Sin målmedvetenhet som driver en framåt, som ständigt säger åt en ”att inte ge upp”, som får en att fortsätta kämpa, som får en att inse att smärtan, tårarna och allt slit man genomlider just idag är värt det. För imorgon kommer det vara annorlunda, imorgon kommer du ha något som du inte hade igår – imorgon kommer du se att resultatet/målet är mycket närmare än du tror.

Tänk att det är så enkelt som att bara börja, vill du uppnå något nytt i livet så är det enklaste du kan göra att börja, ta ett steg ut i det okända. Det är bara ett steg, inget stort utan bara ett steg. Vill du något så är detta första steg det mest betydelsefulla i ditt liv, för det visar din målmedvetenhet – att du verkligen vill. Sen om det tar 1 dag, 1 vecka eller 1 år att uppnå ditt mål, det spelar ingen roll, utan du tog steget och du uppnådde det – och den känslan är faan oslagbar!