En vecka av trötthet

Hej och god morgon tänkte jag först skriva, men är kanske lite väl sent för det haha ?

Men jag kom inte upp i tid till skolan idag heller, hela den här veckan har verkligen varit en vecka fylld av trötthet och förkylning – man märker verkligen hur mycket det påverkar en när man är sjuk – man blir ett sömnpiller haha. Men jag kanske behövde den här veckan för att bara ladda om (inte för att jag känner mig så speciellt utvilad haha) efter 2 månader med intensivt jobbande och skola. Ibland måste man bara få varva ner för att ladda om ☺

Nej men nu blir det frukost/lunch innan jag ska sätta igång med pluggandet och min idé.  Jag researchade mer om den igår och vad jag kunde se så finns det inget liknande på marknaden så det är positivt – då ska man satsa tycker jag ☺ Hur ser er fredag ut än så länge? ☺